Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ! ΤΕΤΑΡΤΗ 28/2, 10.30 πμ – ΚΑΜΑΡΑ

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ«ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! 

Καθημερινά δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει, αφού οι νεοφιλελεύθεροι κανίβαλοι στο «όνομα του κέρδους» δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο! Μόνη τους πολιτική είναι η ακραία νεοφιλελεύθερη επίθεση-ληστεία και η μανιακή ιδιωτικοποίηση των πάντων, με τραγικές συνέπειές όπως βιώσαμε και με το μαζικό έγκλημα στα Τέμπη και όχι μόνο. Είναι τόσο απομονωμένοι από την κοινωνία, που η πειθώ τους φτάνει μέχρι τα ΜΑΤ, το ξύλο, τις συλλήψεις! Δε διστάζουν να πατήσουν επί πτωμάτων στην κυριολεξία, να κάνουν την κοινωνία μια ζούγκλα και να μπουκώσουν με χρήμα ιδιώτες-καπιταλιστές.

Η κυβέρνηση των α(χ)ρίστων μας έχει κηρύξει έναν ανελέητο ταξικό πόλεμο !

Ø  Στο μέτωπο της παιδείας, με το νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, η κυβέρνηση ΝΔ πιστή στο έργο της ιδιωτικοποίησης των πάντων και του ταξικού αποκλεισμού, θέλει να καταργήσει ακόμη και το ίδιο το Σύνταγμα (με την κατάργηση του άρθρου 16), που αποτελεί κατάκτηση των δικών μας αγώνων! Αυτό το νομοσχέδιο-αιχμή της κυβέρνησης, πάση θυσία δεν πρέπει να περάσει και να αποτελέσει τον πυροδότη ενωτικών, μαζικών αγώνων και έκφρασης της οργής απέναντι στην κλίκα Μητσοτάκη, να δημιουργήσει ένα ρήγμα πολιτικό και να δώσει αυτοπεποίθηση σε φοιτητές-εργαζόμενους-φτωχά λαικά στρώματα!

Ø  Στο μέτωπο των πολεμικών συγκρούσεων, η δολοφονική κυβέρνηση ΝΔ πρωτοπόρα στην ενεργό συμμετοχή και στήριξη στους φασίστες-σφαγείς του σιωνιστικού Κράτους του Ισραήλ και των ΗΠΑ, προσπαθούν, χωρίς πλέον το «πρόσχημα» της Χαμάς, να εξαφανίσουν τον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό!

Ø  Στο μέτωπο της ακρίβειας, δηλαδή της συνεχόμενης μείωσης-αρπαγής των μισθών μας, η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να την διατηρήσει, για να πλουτίζουν κάποιοι λίγοι Σκλαβενίτηδες, εταιρίες ρεύματος κ.ά, πάνω στις πλάτες μας.

Ø  Στο μέτωπο των εργασιακών δικαιωμάτων, οι υπουργοί-καταστροφείς Χατζηδάκης και Γεωργιάδης κατήργησαν πρόσφατα το επίδομα επίσχεσης – και το δικαίωμα στην προστασία από την απληρωσιά των εργοδοτών και άλλα επιδόματα  για τους απροστάτευτους και χωρίς εισόδημα συναδέλφους μας. Σε συνέχεια των αντεργατικών εκτρωμάτων Χατζηδάκη-Γεωργιάδη και χωρίς σταματημό, η φτώχεια διαχέεται σε πρωτοφανή (για τα τελευταία 50 χρόνια) επίπεδα, η ακρίβεια έχει ψαλιδίσει τους μισθούς στο μισό, οι εργοδοτικές δολοφονίες (εργατικά ατυχήματα) είναι δεκάδες ανά μήνα και φυσικά οι εργοδότες τρίβουν τα χέρια τους με τις παράνομες και νόμιμες απληρωσιές, αυθαιρεσίες και απολύσεις. Εμείς οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό-Τουρισμό το βιώνουμε πάρα πολύ καλά, με τα εργασιακά κάτεργα και τους νεκρούς συναδέλφους

Εργαζόμενοι – Αγρότες - Φοιτητές – Με αγώνες να τους στείλουμε στον αγύριστο!

Η αρχή έγινε με τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις και τις καταλήψεις των φοιτητών σε όλη την Ελλάδα που συνεχίζονται. Με τους αγρότες στα μπλόκα που ζητούν το δίκιο τους με τον ιδρώτα τους! Τώρα είναι η στιγμή η απεργία στις 28/2, να αποτελέσει την αρχή για Απεργία Διαρκείας. Να γίνει ένα η φωνή όλων μας σε κάθε χώρο δουλειάς απέναντι στους εργοδότες που μας ξεζουμίζουν, σε κάθε σχολή, γειτονιά ενάντια στην κυβέρνηση που θέλει πάση θυσία να μας αποτελειώσει! Η απεργία στις 28/2, παρότι κάποιοι «ειδικοί νεκροθάφτες» του κινήματος, όταν την κήρυτταν πριν ένα μήνα, δεν περίμεναν πως θα κρατήσει μέχρι τώρα η οργή του λαού, ήρθε η ώρα να την πάρουμε στα δικά μας χέρια! Η κυβέρνηση είναι απομονωμένη από την κοινωνία και όσο μένει τόσο θα γιγαντώνονται τα προβλήματά μας! Να οργανώσουμε μαζί με φοιτητές – αγρότες την Αντεπίθεσή μας! Γιατί : ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ!

Ø  Κατάργηση των αντεργατικών εκτρωμάτων Γεωργιάδη και Χατζηδάκη και του freelancing

Ø  ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΌ! Να εφαρμοστεί από τους εργοδότες η Κλαδική Σύμβαση στον Επισιτισμό-Τουρισμό ΤΩΡΑ!

Ø  Το νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! - Ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων, κρατικοποίηση κάτω από εργατικό έλεγχο των τομέων κλειδιών της οικονομίας και των επιχειρήσεων που απολύουν. Βαριά φορολογία στο κεφάλαιο – να πληρώσουν οι πλούσιοι. Δημόσια δωρεάν υγεία, παιδεία, ασφάλιση.

Ø  Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους. Κάτω το σιωνιστικό κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ. Καμία στήριξη-συνεργασία. Διάλυση του αντιδραστικού «άξονα». Να κλείσουν οι βάσεις. Πόλεμο στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ.

Ø  Κάτω η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Κυβέρνηση ΝΔ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ